Новини

Шампион по бадминтон

IMG 20180522 113609На 19.05.2018 г.нашият съученик Боян Боев успя да победи противниците си в националното състезание по бадминтон и вече е новият републикански шампион на България в тази дисциплина! Браво, Боби! Гордеем се с теб! Желаем ти все така упорито да следваш мечтите си и да постигаш успехи! Поздравления за победата!

Читалнята за деца през май

ida valshebstvoto na dagata

Малки приятели,

Този месец в Читалнята ще ни гостува една вълшебница - Пав Иванова с книгата си "Приключенията на Ида във вълшебството на дъгата". Тя ще ни отведе на чудни пътешествия във вълшебната гора, из лунната планина и в океана. Заедно с Ида ще изкачим цветовете на дъгата, ще се потопим в магията на цветята, пеперудите и пеперудените птици, а после ще рисуваме. 
Това е книга, написана от мечтател за мечтатели.

Очакваме ви в събота, 26 май от 11.00ч. на терасата на "Нашето място". Да помечатем заедно.
Мира

Участие в инициативата "Розите на България"

Днес, 11 май по стар стил е празник на Светите братя Кирил и Методий. Но през 2018 година този ден е още по-специален празник, защото е посветен на Розите на България, на най - ароматния дъх, на българския дух и народни традиции. Днес, точно в 13:00 ч. във всички български училища тук и по целия свят, българските деца, техните учители и родители се хванаха здраво на кръшно хоро. Където и да са българите, когато са обединени, те са силни и непобедими! Нека държим здрава нишката, която ни свързва! Да живее България!