При децата от българското училище "Васил Левски" във Франкфурт на Майн

Книжката "България живее в мен" вече е при децата от Българското училище "Васил Левски" във Франкфурт на Майн, Германия, с директор госпожа Маргарита Русанова. Това стана възможно благодарение на Стефан Златозаров, бивш ученик на Второ ОУ "П. Р. Славейков" в град Стара Загора и настоящ студент по специалността "Режисура" в Германия.

Благодарим на Стефан и му желаем успех в ученето, а на българчетата във Франкфурт желаем да не забравят България, нейните природни красоти и забележителна история!

Нашата книжка стигна и до Хонолулу

Книгата " България живее в мен" стигна и до първото българско училище "Алоха А Б В" в Хонолулу, Хавай - с директор г-жа Катя Котева. Книгите бяха отнесени от г-жа Светла Семерджиева- начален учител в същото училище.

Нашата книжка продължава своя път към Чехия

43951880 178210749759314 4612985928934227968 nВълнуваща среща за г-жа Рачева с нейния ученик Симеон Станилов след повече от 20 години, откакто той напуска България и заминава за Прага, Чехия, където живее досега и е създал свое семейство.

Научил за книгата "България живее в мен" и не пропуснал да се отбие в любимото училище, за да се срещне с първата си учителка. Иска да отнесе книжки за децата в българското училище в Прага, където и той е учил.

Нашата книжка продължава своя път към Чехия!